FrP ga nattmat til folket

Kilovis med pølser fikk bein å gå på

Klokken 02.00 natt til lørdag startet Lillestrøm FrP utdeling av pølser i Storgata. Med en mobil pølsevogn delte Lone Kjølsrud, Anita Borgvang og Ronny Røste ut mange kilo pølser til sultne lillestrømlinger på vei hjem fra utesteder.

Budskapet til alle som fikk pølser var at FrP ønsker å fjerne den såkalte «kebabringen» i Lillestrøm, som innebærer forbud mot matservering etter klokken 02.00. Samtlige av de vi snakket med var enige med oss i at forbudet mot matservering burde fjernes.

«Dette underbygger vår teori om at det er de som ikke selv benytter Lillestrøm sentrum på nattestid som ønsker et forbud mot matservering», sier Ronny Røste, 2. kandidat for Lillestrøm FrP.

De aller fleste var svært positive når FrP kom med pølsevogna. Mange tok frem lommeboka for å betale, men da måtte vi forklare at vi ikke hadde lov til å ta betaling. Det er ikke lov å selge pølser etter 02.00. Det er imidlertid ikke forbudt å gi bort pølser, så gjorde vi det.

Blant de som kom innom var det også folk som hadde dårlige erfaringer med å gå hjem fra byen uten mat. Tørrkoking av kjeler eller glemte pizzaer i ovnen hjemme kan få alvorlige følger. Da er det bedre å spise litt på byen før man går hjem.

Klokka 03.30 ruslet vi hjem med pølsevogna. Da var vi definitivt styrket i troen på at fjerning av «kebabringen» er riktig. Sjelden har vi opplevd så mange takknemlige ungdommer.