Tusen takk til alle som har stemt på Lillestrøm FrP

Og ikke minst tusen takk til alle de som har brukt mange timer på gater og torg for å spre vår politikk. Noen har virkelig stått på for at resultatet skulle bli så godt som mulig for Lillestrøm FrP.

Fra venstre: Hedda Røste, Lone Kjølsrud Line Marita Amundsen Volle og Anita Borgvang på stand på Lillestrøm torg.

Mange medlemmer i Lillestrøm FrP har deltatt på stands, delt ut partiprogrammer og brosjyrer, stekt vafler og snakket med velgerne. Spesielt på byfesten var det mange velgere innom vår stand for å slå av en prat.

Victoria Stein var med på sin første valgkamp, og stortrivdes på stand under byfesten.

Noen medlemmer har gått med brosjyrer i tilsammen tusenvis av postkasser, og noen har støttet opp om våre saker på sosiale medier. Oppfordringen har vært “lik og del” på våre poster, slik at flest mulig får se dem.

Vi har tatt imot statsråder både før valgkampen og under valgkampen. Siv Jensen har besøkt oss to ganger og Sylvi Listhaug har besøkt oss en gang i Lillestrøm.

Siv Jensen besøkte Lillestrøm to ganger i valgkampen, blant annet for å spille inn video om eiendomsskatt.
Bjørn Lensnes til venstre har vært med på utallige valgkamper, mens vår IT-mentor Geir Linnerud er med for første gang.

Vi har deltatt med stands på Byfesten, 4.-juli arrangement, Sagelvfestivalen og på Husebydagene for å nevne noe. Vi har stått på togstasjoner og delt ut brosjyrer, og vi har til og med stått i Storgata klokka 02.00 på natta og delt ut pølser til sultne ungdommer. Kommunen har nemlig et forbud mot å kjøpe mat når de kommer ut av utestedene på natten. Det vil vi gjøre noe med.

Lone Kjølsrud var kjøkkensjef på pølsevogna, med Anita Borgvang og Ronny Røste som medhjelpere.

Fremskrittspartiets hovedorganisasjon har utpekt Lillestrøm som satsingskommune i valgkampen. Det betyr at Lillestrøm FrP har fått noe ekstra midler til digital annonsering, blant annet på sosiale medier, og vi har fått midler til å pryde plakater rundt om i hele kommunen.

I Lillestrøm, på Strømmen, på Skedsmokorset og på flere togstasjoner i kommunen hadde FrP plakater den siste uken før valget.

Etter en valgkamp med masse aktivitet endte vi på 10,7% oppslutning. Dette er over FrPs landsgjennomsnitt. Valgresultatet ga oss 6 representanter i det nye kommunestyret som snart trer sammen.

Dette er like mange som partiet hadde forhåndskumulert. Vi blir dermed representert med to kommunestyemedlemmer fra hver av dagens kommuner Fet, Skedsmo og Sørum. Den endelige listen med innvalgte og vararepresentanter ble slik:

Nr.:Representantens navn: 
1Anette ElsethValgt
2Ronny RøsteValgt
3Brede RørhusValgt
4Anita BorgvangValgt
5Arild MossingValgt
6Jan Erik BergValgt
7Jon Lima1. vara
8Øivind Slora2. vara
9Torbjørn Weisæth3. vara
10Victoria Stein4. vara
11Glenn Røed5. vara
12Rune Paulsen6. vara
13Frank Finstad7. vara
14Henrik Nøkleby Hjellup8. vara
15Line Marita Amundsen Volle9. vara
16Geir Linnerud 
17Terje Aas 
18Knut Arne Johnsen 
19Christian Svensen 
20Kari Wahl 
21Børge Nygård 
22Astrid Fjeldstad 
23Arben Kllogjeri 
24Dmitry Zupanets 
25Hans-Morten Vardøy 
26Johny Andre Bertheau 

Til deg som enda ikke har meldt deg inn i FrP

Vi har fått flere nye medlemmer i valgkampen, men hvis du ikke har meldt deg inn enda så vil vi svært gjerne ha deg med på laget. Vi vil aller helst ha medlemmer i alle kriker og kroker i vår nye kommune. Våre medlemmer gir oss innspill om stort og smått som skjer i nærmiljøet, og er viktige støttespillere for oss. Hvor engasjert du ønsker å være er selvsagt helt opp til deg selv. Bli med da vel! Du kan melde deg inn her: Innmeldingsskjema.

Politikk er både gøy og lærerikt, og ikke minst får du muligheten til å påvirke kommunen og ditt nærmiljø i den retningen du mener er den beste. I tillegg vil du få tilbud om medlemskvelder og kurs, og du vil kunne få være med på omvisning på Stortinget hvis du skulle ønske det.

Vi håper å høre fra deg!