Lillestrøm FrP på Stortinget

Vi har hatt solid medlemsvekst hittil i år, og ønsket gjøre noe ekstraordinært for medlemmene våre.

13. februar var datoen vi satte, og mange fremmøtte ble tatt imot av Stortingsrepresentant Kari Kjønaas Kjos (Akershus) på en lærerik omvisning. Under omvisningen møtte også Silje Hjemdal (Hordaland) som sitter i familie- og kulturkomiteen og fortalte om arbeidet i idretten, barnevern og kultur.

Etter omvisningen var det duket for en tur ned i Stortingets kjellerstue, hvor også samferdselspolitisk talsmann Bård Hoksrud (Telemark) svarte på spørsmål som opptar oss på Romerike. Det er ingen hemmelighet at Glommakryssingen fikk stor plass i debatten, men også Ahus-banen. Lillestrøm FrP løfta behovet for en real gjennomgang av infrastrukturen i, og rundt de store tettstedene. Vi var enige om at det å stenge hovedårer for trafikk er problematisk uten fornuftige alternativ, fordi det er tusenvis av skoleelever som bruker sideveiene som sin skolevei. Skal elvene våre gå til skolen, må skoleveien være trygg!

Bildegalleri – Medlemstur til Stortinget

Foto: Lone Kjølsrud og Lillestrøm FrP