Helgens fylkesårsmøte med Lillestrøm FrP

I helgen var Lillestrøm FrP representert på Viken FrPs fylkesårsmøte med hele 8 delegater.

På programmet stod 90 resolusjoner (forslag til ny politikk for Fremskrittspartiet) på programmet, samt valg av nytt fylkesstyre, nominasjonskomité til Stortingsvalget, og ny valgkomité til neste års fylkesstyre.

Reisekort for skoleungdom

Lillestrøm Frp sin resolusjon om skoleskyss ble nær enstemmig vedtatt.  Den sendes til fylkestingsgruppen som får i oppgave å utvide gyldighetstiden for reisekortet slik at elevene får gratis skoleskyss også når de har skolearbeid på skolen om ettermiddag eller kveld.

Vi brukte Lillestrøm Videregående skole som eksempel, hvor elevene ved musikklinja kan benytte skolen og utstyr frem til klokken 20.

Representasjon i Viken FrP

Videre fikk vår egen Jan Erik Berg  nest flest stemmer av alle styremedlemmer som ble valgt, og fikk dermed gjenvalg.

Lone Kjølsrud går inn i valgkomiteen til nytt fylkesstyre for neste år og Arild Mossing ble valgt inn i nominasjonskomitéen til Stortingsvalget.

Landsmøtedelegater

Til landsmøtet på Gardermoen i mai, er Brede Rørhus og Lone Kjølsrud de to årsmøtevalgte som skal representere Lillestrøm FrP på landsbasis!

Vår delegasjon til fylkesårsmøte

Delegasjonen vår bestod av Anita Borgvang, Rune Paulsen, Ronny Røste, Brede Rørhus, Victoria Stein, Jon Lima, Hedda Røste(FpU) og Lone Kjølsrud.

Foto: Lone Kjølsrud.