Glenn Røed

Alder: 40

Sivilstatus: Kjæreste og 2 barn

Bosted: Leirsund

Yrke: Salgssjef Culina Oslo

Glenn har alltid vært politisk engasjert, og meldte seg inn i FpU så snart han var gammel nok. Det var oppveksten i Groruddalen, samt hans fars kamp mot bomringen som ble drivkraften i hans tidlige politiske engasjement.

I Skedsmo FrP har han vært sekretær siden 2013, og er nå sekretær i Lillestrøm FrP. Han representerer i tillegg Fremskrittspartiet i hovedutvalg for utdanning og i rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Skedsmo.

Gjennom oppveksten har Glenn spilt aktiv paintball i over 10 år og deltok i mange konkurranser i inn- og utland. Han drev også en periode med karate. I dag er han veldig aktiv innenfor Crossfit, løping og sykling. Han er generelt opptatt av friluft, elsker å være på fjellet på teltturer og tilbringer så mye han kan av vintersesongen på ski med familie og hund.

“Utbygging av infrastruktur i Lillestrøm må følge den øvrige utviklingen”

Glenn elsker å prate med folk, og står gjerne på stands for gode diskusjoner og informasjonsspredning. Blant de politiske sakene han er opptatt av, er noe av det tydeligste at infrastrukturen i Lillestrøm må følge utviklingen. Avvikling av eiendomsskatten er et emne han brenner for, samt at nye Lillestrøm kommune ikke skal ødsle bort innbyggernes penger på ukonstruktive kulturprosjekter.

Her er Glenn i aksjon i Crossfit i Sandvika.