Debattregler

FrPs slagord: En enklere hverdag - for folk flest
  • Alle må stå til ansvar for det de selv skriver.
  • Hold en saklig tone i dine innlegg og vis respekt for andre.
  • Kommentarer som strider mot norsk lov eller inneholder injurier, trolling, rasisme eller diskriminering har ingen plass i debatter på våre sider.
  • Organisasjoner er velkomne til å delta i debattene på våre sider, men vi tillater ikke reklame, spam eller forsøk på verving.
  • For at flertallet skal kunne forstå det som blir skrevet tillater vi kun innlegg skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Slik modererer vi

Moderator har som hovedregel å moderere på kveldstid (kl. 17.00 – 20.00).

Kommentarer publiseres direkte og blir ikke moderert eller redigert på forhånd. Alle må stå til ansvar for det de selv skriver.

Moderator går gjennom kommentarene med jevne mellomrom og behandler klager som partiet mottar via Facebook. Du kan rapportere klager direkte på melding m.me/lillestrom.frp.

Det vi kan gjøre

Moderator forbeholder seg retten til å slette innlegg eller utestenge brukere som strider med ovenstående debattregler.

Moderator kan ikke redigere innlegg eller fjerne deler av innlegg som er upassende. Det betyr at hvis kun en del av innlegget bryter med våre debattregler slettes hele innlegget.

Hvorfor sletter vi ikke alle dårlige innlegg?

Vi ønsker en åpen debatt med høy takhøyde og minst mulig sensur. Samtidig ønsker vi å skape et engasjerende debattmiljø for alle deltagere. Vi ser det derfor som viktig å slette innlegg som bryter med ovenstående debattregler. Det er viktig at folk forstår at de selv er ansvarlig for det de skriver på våre sider.